Menu

Odešla naše dlouholetá předsedkyně, paní Gerta Mazalová

Vážení kolegové, spotřebitelé, donoři a všichni naši příznivci,

musíme Vám dnes oznámit velmi smutnou zprávu. V úterý 30.7.2024 nás navždy opustila paní Gerta Mazalová, která dokázala naše sdružení vybudovat a byla více jak 20 let jeho předsedkyní a jeho duší. Paní Gerta Mazalová byla výjimečná žena s obrovským srdcem a nezničitelnou energií, která vždy neohroženě bojovala za práva spotřebitelů, a to ať už z pozice předsedkyně naší organizace, různých poradních orgánů, či jako poslankyně Parlamentu ČR, kdy tuto funkci vykonávala po dvě volební období. Byl jí dán dar nesmírné vnitřní energie, se kterou se pouštěla do všech činností. Byla mnohokrát oceněna cenou lektor roku za své přednášky, při kterých dokázala neuvěřitelně oslovovat všechny přítomné. Také její vystoupení v médiích měli značný úspěch a pořad Českého rozhlasu Brno Apetýt se těšil vždy obrovské posluchačské popularitě.

Paní Gerta Mazalová žila nejen pro svou skvělou rodinu, ale zejména pro svou práci, které věnovala veškerý svůj volný čas a kterou nade vše milovala. My, kteří jsem měli štěstí, že jsme ji mohli poznat, si ji navždy uchováme v srdci.

Paní Mazalová, děkujeme Vám z celého srdce za vše!

Rozloučení s Gertou Mazalovou proběhne ve středu 7. srpna 2024 ve 13:15 hodin v obřadní síni krematoria města Brna, Jihlavská ulice 1.

Nikdy na ni nezapomeneme, jménem naší organizace SOS – Asociace.